InView Essential

InView Essential (voorheen: Navigator) is de online juridische en fiscale informatieportal van Wolters Kluwer, die u snel en eenvoudig toegang geeft tot regelgeving (incl. een selectie van standpunten van de Kennisgroepen van de Belastingdienst), jurisprudentie, commentaren, vaktijdschriften en vakliteratuur.

InView is per rechts- en vakgebied gebundeld in aantrekkelijk geprijsde collecties. U kunt InView Essential gratis uitproberen.

Bent u al abonnee? Op onze website vind u via de support-pagina uitgebreide ondersteuning in de vorm van een overzicht van handige functionaliteiten, de mogelijkheid van online training en antwoord op veel gestelde vragen.

Fiscale thema’s

InView Essential ontsluit haar enorme hoeveelheid aan fiscaal-juridische informatie via de zogeheten Fiscale thema's.

Dit zijn inleidende beschrijvingen van de belangrijkste fiscale onderwerpen, met verwijzing naar regelgeving, jurisprudentie (incl. standaardarresten), commentaren, modellen en naslagwerken. Ze zijn geschreven door vakspecialisten, die een autoriteit zijn op hun vakgebied.

Doelgroep

De fiscale thema's zijn bedoeld voor fiscalisten en juristen, die zich verder willen oriënteren op een onderwerp of specialisme waar men nog niet voldoende in thuis is.

Gebruikers die geen toegang hebben tot InView Essential, kunnen via zoeken met Google (of een andere zoekmachine) ook in een gratis versie de fiscale thema´s raadplegen.

Onderwerpen

De volgende fiscale thema's staan nu live:

Algemeen

 

Inkomstenbelasting

Vennootschapsbelasting

Bronbelasting

Loonbelasting

Omzetbelasting

Dividendbelasting

Belastingen van rechtsverkeer

Autobelastingen

Milieubelastingen

Schenk- en erfbelasting

Fiscaal bestuurs(proces)recht

Invordering
Internationaal

Europees belastingrecht

Sociale zekerheid

Demo's en instructies

Er is een hele collectie antwoorden op veelgestelde vragen, demo’s en instructiefilmpjes beschikbaar over het gebruik van de Navigator. Kijk op wolterskluwer.nl voor een overzicht.