Wegwijzer Navigator

Navigator is de online juridische en fiscale portal die u snel en eenvoudig toegang geeft tot complete en actuele wetgeving, uitspraken en commentaren. De Navigator is per rechts- en vakgebied gebundeld in aantrekkelijk geprijsde collecties. U kunt de Navigator gratis uitproberen.

Bent u al abonnee? Op Wolterskluwer.nl vindt u uitgebreide hulp via Navigator Support.

Een overzicht van alle handige functionaliteiten van Navigator staan eveneens op Wolterskluwer.nl.

 

Thema’s Navigator

De Navigator van Wolters Kluwer ontsluit haar enorme hoeveelheid aan informatie eveneens via zogeheten thema's: inleidende beschrijvingen van belangrijke fiscale onderwerpen met verwijzingen naar onder meer relevante wetgeving, standaardarresten, modellen en naslagwerken. Ze zijn geschreven door specialisten die elk een autoriteit zijn op hun vakgebied.

Doelgroep

Deze thema's staan overzichtelijk bijelkaar binnen de Navigator en zijn bedoeld voor fiscalisten die zich verder wil oriënteren op een onderwerp of specialisme waar ze niet in thuis zijn. In verkorte vorm zijn de thema's ook gratis beschikbaar. Voor gebruikers die geen toegang hebben tot de Navigator en zoeken via Google of een andere zoekmachine zijn er gratis versies beschikbaar.

Onderwerpen

De volgende thema's staan nu live:

Algemeen

 

Inkomstenbelasting

Vennootschapsbelasting

Bronbelasting

Loonbelasting

Omzetbelasting

Dividendbelasting

Belastingen van rechtsverkeer

Autobelastingen

Milieubelastingen

Schenk- en erfbelasting

Fiscaal bestuurs(proces)recht

Invordering
Internationaal

Europees belastingrecht

Sociale zekerheid

Demo's en instructies

Er is een hele collectie demo’s en instructiefilmpjes beschikbaar over het gebruik van de Navigator. Kijk op Wolterskluwer.nl voor een overzicht.