Fiscaal dienstverleners en intermediairs kunnen zich vanaf 1 oktober inschrijven voor de Intermediairdagen van november en december 2014.

De Intermediairdagen staan in het teken van het Belastingplan 2015 en veranderingen in het aangifteproces. Op de dagen staat de samenwerking tussen fiscaal dienstverleners en de Belastingdienst centraal.

Als u zich registreert, kunt u kiezen uit presentaties over inkomstenbelasting, loonheffingen, btw, e-overheid, auto, Toeslagen en de combinatiesessie VAR en FIOD. In deze laatste sessie praten wij u bij over de stand van zaken rond de VAR/BGL (Beschikking geen loonheffingen) en neemt de FIOD u mee in haar dagelijks werk en wat dit voor u als fiscaal vertegenwoordiger van uw klant kan betekenen.

Verder is er een informatiemarkt waar u vragen kunt stellen en praten met belastingdienstmedewerkers over voor u interessante fiscale onderwerpen. Daarnaast zijn er op de markt stands van UWV, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl, voorheen AgentschapNL) en de SVB.

Bron: Belastingdienst

Informatiesoort: Nieuws

Rubriek: Belastingrecht algemeen

0

Gerelateerde artikelen