Het netwerk van Baker Tilly International verandert continue. Zo kondigde een van de member firms in de USA een fusie aan en werd een overname in Duitsland bekend gemaakt. BlumShapiro (USA) is gefuseerd met Friedman, Suvalle & Salomon PC. Baker Tilly Roelfs (Duitsland) heeft accountantsbureau Karl Berg GmbH overgenomen. De overname in Duitsland omvat ook Bedenbecker & Berg GmbH in Essen en KSR GmbH in Ennepetal.

Fusie in USA   

Managing partner Carl Johnson van BlumShapiro in een reactie op de fusie: "We zijn blij dat zo'n gerespecteerd en bekend kantoor als Friedman, Suvalle & Salomon PC ons team komt versterken. Beide kantoren delen de ambitie om klanten op diverse gebieden te adviseren, ongeacht de branche waarin ze actief zijn. Deze aanpak leidt tot maatwerkoplossingen die voorzien in de behoeften van onze klanten." De gefuseerde onderneming behoudt de naam BlumShapiro en blijft gevestigd in Newton, Massachusetts.

Overname in Duitsland

Ralf Gröning, woordvoerder van het bestuur van Baker Tilly Roelfs over de overname in Duitsland: "Voor ons betekent de overname van Karl Berg GmbH de voortzetting van corporate succes gebaseerd op een gestage groei. Ook voor de managing partners en medewerkers van Karl Berg GmbH is deze overname een grote stap vooruit. Zij worden onderdeel van een veel bredere en meer internationale omgeving en daar zullen met name ook hun klanten de voordelen van gaan merken." Voor een vlotte en snelle integratie met Karl Berg GmbH, zullen de komende maanden alle medewerkers in Düsseldorf en Leipzig verhuizen naar de kantoren van Baker Tilly Roelfs.
 

Informatiesoort: Nieuws

Rubriek: Kantoren

0

Gerelateerde artikelen