AKD heeft Hans Galavazi aangetrokken als belastingadviseur-partner. Hij is per 12 maart gestart bij AKD. Galavazi is afkomstig van Galavazi Den Hertog. Daarvoor was hij partner bij Loyens & Loeff en Freshfields Bruckhaus Deringer.
Managing partner Erwin Rademakers: "Met de komst van Hans voegen we een schat aan internationale fiscale kennis en ervaring toe aan ons kantoor. Hiermee geven we een sterke impuls aan de full-service praktijk van AKD en de beoogde groei daarvan in de komende jaren."
 
Hans Galavazi​ is advocaat en belastingadviseur en heeft ruime ervaring met fusies en overnames, het structureren van nationale en internationale investeringen en het geven van strategisch belastingadvies. Hij was enkele jaren in Duitsland werkzaam. Hans Galavazi over zijn overstap: "Ik verheug me erop mee te werken aan de verdere ontwikkeling en groei van de internationale fiscale praktijk van AKD. Daarbij zal mijn aandacht zich met name richten op herstructureringen van internationaal opererende ondernemingen, M&A en de diverse fiscale aspecten verbonden aan private equity."
 
 
 
 
 

Bron: AKD

Informatiesoort: Nieuws

Rubriek: Kantoren

2

Gerelateerde artikelen