De Stevensprijs wordt elk jaar uitgereikt door Wolters Kluwer aan een jonge auteur die complexe fiscale materie op eenvoudige wijze weet te verwoorden. Op vrijdag 22 januari 2021 wordt deze prijs voor de zesde keer uitgereikt. De drie genomineerden vertellen in korte interviews over hun werk, specialisatie en persoonlijke drijfveren in de fiscaliteit. 

De genomineerden zijn Michelle de Reus, Arthur van der Linden en Gerhard Grauss en komen hierna in willekeurige volgorde aan het woord:

Michelle de Reus

Arthur van der Linden

Gerhard Grauss

Bijwonen prijsuitreiking

De uitreiking op vrijdag 22 januari a.s. vindt vanwege de coronabeperkingen plaats via een livestream die voor iedereen (na aanmelding) live te volgen is. De online aanmelding en het volledige programma zijn te vinden op de website van Wolters Kluwer.

-----------------------------------

De Stevensprijs
Deze prijs wordt elk jaar uitgereikt door Wolters Kluwer aan een jonge auteur die complexe fiscale materie op eenvoudige wijze weet te verwoorden. Naast de eer ontvangt de winnaar een bedrag van € 2.000,- en een kunstwerk. De winnaars van voorgaande jaren zijn Martijn Schippers (2019), Simon Cornielje (2018), Coen Maas (2017), Isabella de Groot (2016) en Madeleine Merkx (2015).

Bron: Redactie TaxLive

Informatiesoort: Nieuws

Rubriek: Belastingrecht algemeen

12

Gerelateerde artikelen