Op vrijdag 22 januari 2020 vindt voor het zesde jaar de uitreiking plaats van de prestigieuze Stevensprijs. Deze prijs is vernoemd naar prof. dr. Leo Stevens, die het belangrijk vindt dat ingewikkelde fiscale materie voor een breed publiek toegankelijk is. De Stevensprijs gaat dan ook naar een jonge fiscale auteur, die helder en begrijpelijk kan schrijven over complexe fiscale onderwerpen.

Genomineerden van deze editie zijn Michelle de Reus, Gerhard Grauss en Arthur van der Linden. De uitreiking vindt vanwege de coronabeperkingen plaats via een livestream die voor iedereen (na aanmelding) live te volgen is.

In deze live-uitzending worden de genomineerden aan iedereen voorgesteld. Wie zijn ze en wat drijft hen? Sportpresentator Sjoerd van Ramshorst blikt terug op de interviews die hij met de genomineerden heeft gehad. Verder wordt het kunstwerk van kunstenaar Sándor Sinko voor de prijswinnaar onthuld. Waar gaat de winnaar aan het einde van de uitreiking mee naar huis?

Onder andere Daniël van Meijgaarden (Jong RB) en Leo Stevens richten zich tot de genomineerden. En natuurlijk maakt de jury aan het einde van de uitzending bekend wie de Stevensprijs 2020 wint. Wordt het Michelle, Arthur of Gerhard?

Stel je vragen live via de chat. Sjoerd van Ramshorst bespreekt een selectie live in de uitzending. Kortom, het belooft wederom een verrassend event te worden!

De online aanmelding en het volledige programma zijn te vinden op de website van Wolters Kluwer.

-----------------------------------

De Stevensprijs
Deze prijs wordt elk jaar uitgereikt door Wolters Kluwer aan een jonge auteur die complexe fiscale materie op eenvoudige wijze weet te verwoorden. Naast de eer ontvangt de winnaar een bedrag van € 2.000,- en een kunstwerk. De winnaars van voorgaande jaren zijn Martijn Schippers (2019), Simon Cornielje (2018), Coen Maas (2017), Isabella de Groot (2016) en Madeleine Merkx (2015).

Bron: Redactie TaxLive

Informatiesoort: Nieuws

Rubriek: Belastingrecht algemeen

Carrousel: Carrousel

13

Gerelateerde artikelen